Udlejning af gravekasser

Vi har udelukkende gravekasser i høj tysk kvalitet. Alle leveres med gældende certifikater.

Udlejning

Udlejning efter de bedste præmisser

Vi leverer til hele Danmark fra vores lager i Rønnede

Fordele ved udlejning af gravekasser

Hos os finder du altid danmarks mest konkurrencedygtige priser på udlejning af gravekasser. Hertil kommer en række andre fordele:

  • Stort udvalg af gravekasser
  • Fleksible tidsperiode
  • Betaler kun for den tid man har gravekassen
  • Ingen behov for lager

Du får derudover grundig og gennemskuelig vejledning i opsætningen, så du er sikret i igangsætningen af projektet ved levering af gravekasserne. I forbindelse med udlejningen, sørger vi for transporten – uagtet hvor du er i Danmark.

Ved udlejning af gravekasser slipper du derfor også for at skulle opbevare gravekassen ved endt brug, samt at skulle sørge for omkostninger heraf i form af lager m.v.

Vi udlejer og sælger gravekasser af høj kvalitet og til danmarks mest konkurrencedygtige priser

Udlejning efter dine behov

Vores store lager gør det muligt for os at levere yderst hurtigt, og vi tilbyder udlejning af gravekasser på måneds- og dagsbasis. Du betaler altid kun for den periode, hvor du har gravekassen. Vi sørger derudover også for grundigt at vejlede og rådgive dig i forbindelse med dit graveprojekt, således at du får den gravekasse, som er skræddersyet til dit behov.

Vores gravekasser stilles til rådighed for privat- og erhvervskunder. Gennem vores store erfaring med at servicere store erhvervskunder såvel som den mindre privatkunder, kan vi varetage projekter af ethvert omfang.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler udlejning af gravekasser til fordelagtige priser, som er af de højeste standarder når det kommer til sikkerhed.

Skal dit næste byggeprojekt sikres?

Kontakt os i dag på 71 96 92 30 eller send os en e-mail på rg@regr.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden – vi vender tilbage hurtigst muligt på din forespørgsel.

Rejnstrup Gravekasser

Hvis du har forespørgsler eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Både Jens og Rasmus er ansvarlige for salg og udlejning og kan kontaktes herom. Vi har over 35 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde vores kunder den bedste rådgivning.

Alle henvendelser vedrørende bogholderi og økonomi skal gå til faktura@regr.dk.

Kontaktformularen kan også benyttes.

Bestil et uforpligtende tilbud