Spuns er den optimale løsning

Gravekasse med spuns system for fleksible løsninger ved jeres udgravningsprojekt.

Spuns

Afstivning med spuns-system

Vores spuns kasser kan bruges ved udgravningsprojekter, hvor man afstiver jorden således at der er høj sikkerhed ved selve udgravningen.

Forskellig fra mange af vores andre gravekasser, så har de ikke en fast side, men er lavet af alu eller stål. Det gør at det er super lette at arbejde med.

Ved at benytte spuns, kan man bruge kasserne steder der ellers er svære komme til at grave. Specielt i byer med mange tværgående kloakrør og nedgravede kabler samt ledninger. Er du i tvivl om spuns-kasserne kan bruges til dit projekt skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen finder vi den optimale løsning for dig.

Vi tilbyder vores kunder dag til dag levering af vores spuns-kasser, hvis der bestilles før klokken 12:00 på samme dag. Fra vores store lager i Faxe leverer i hele Danmark. Vi har altid høj kvalitet til de helt rigtige priser. Alle vores gravekasser er af den bedste tyske kvalitet og er alle certificerede med de gældende certifikater. Derudover sørger vi altid for at gennemgå kasserne efter brug, således at de altid er i den bedste stand.

Nem montering og håndtering

Vores spuns gravekasser er udstyret med 10 alu-spuns i hver side af kassen som kan være enten 2,5 eller 3,5 meter. Vores stål-spuns-gravekasse type 400 kan gå helt op til 6 meter i jorden og fåes også som 4-kantet byggegrube. Vi rådgiver dig selvfølgelig gerne med præcis hvilken type kasse der passer bedst til netop dit udgravningsprojekt.

Alu-Spuns-kassen vejer ca. 400 kg og er så nem at både samle og håndtere, at den faktisk kan håndteres af blot én mand. Der skal ikke benyttes værktøj til at samle kassen. Vi tilbyder salg samt udlejning af vores spuns.

Kontakt os på telefon 71 96 92 30 eller e-mail rg@regr.dk for at høre mere. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel. Vi lægger også stor vægt på grundig vejledning, så du vil altid ende med den kasse der passer bedst til din opgave.

Vi udlejer og sælger gravekasser af høj kvalitet og til danmarks mest konkurrencedygtige priser

Rejnstrup Gravekasser

Hvis du har forespørgsler eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Både Jens og Rasmus er ansvarlige for salg og udlejning og kan kontaktes herom. Vi har over 35 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde vores kunder den bedste rådgivning.

Alle henvendelser vedrørende bogholderi og økonomi skal gå til faktura@regr.dk.

Kontaktformularen kan også benyttes.

Bestil et uforpligtende tilbud