Sikre udgravninger med gravekasser

Alle vores gravekasser har den velkendte kvalitet og pålidelighed, som du kender fra andre tyske mærker. Alle leveres med gældende certifikater.

Gravekasser

Styrk jordens stabilitet med gravekasser

Med en gravekasse fra Rejnstrup Gravekasser er du garanteret et solidt redskab, når du skal skabe sikkerhed ved arbejde dybt i jorden.

Gravekasser bruges primært med deres robuste side, der afstiver jorden inden forskellige former for udgravningsarbejde. Eksempelvis ved etablering af kloakrør i jorden.

Vores gravekasser er lette at montere og kommer med justerbare spindler, der gør det muligt at skræddersy formen til din udgravning. De kommer med bolt- og split-system, så de er nemme og hurtige at sætte op – så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

Kontakt os, hvis du skal bruge en gravekasse

Bestiller du inden kl. 12:00 på den pågældende dag, leverer vi gravekassen næste dag. Skal du bruge én eller flere gravekasser, er vi klar til at hjælpe dig. På vores store lager i Rønnede kan vi levere hurtigt og effektivt til hele Danmark.

Udover en kort leveringstid har vi også fordelagtige priser. Du betaler kun for den tid, du bruger dem. Vores lejeperioder er fleksible, og vi tilbyder også langtidsaftaler, hvor det er muligt at leje gravekasser i flere måneder. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak, hvor vi giver dig professionel vejledning ud fra dine behov og præferencer.

Alle vores gravekasser får jævnligt omhyggelig service, så de altid lever op til gældende lovgivning og sikkerhedskrav. Gravekasserne er af tysk kvalitet og har de nødvendige sikkerhedscertifikater.

Vi udlejer og sælger gravekasser af høj kvalitet og til danmarks mest konkurrencedygtige priser

Vi har et stort udvalg

Vi tilbyder et bredt sortiment af stål- og alu-gravekasser. Vi prioriterer, at du får den rette vejledning, så du lejer den kasse, der matcher dine behov.

Det kan typisk bedst betale sig for dig som kunde at leje gravekasser til dit udgravningsprojekt. Vi tilbyder dog også salg af gravekasser, hvis I går med tanker om at investere i jeres egen.

Nedenfor finder du et udvalg af vores kasser. Er du usikker på hvilken kasse, der passer til dit projekt, så kontakt os og lad os hjælpe dig på vej. Ring på 71 96 92 30 eller send en e-mail til rg@regr.dk.

Rejnstrup Gravekasser

Hvis du har forespørgsler eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Både Jens og Rasmus er ansvarlige for salg og udlejning og kan kontaktes herom. Vi har over 35 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde vores kunder den bedste rådgivning.

Alle henvendelser vedrørende bogholderi og økonomi skal gå til faktura@regr.dk.

Kontaktformularen kan også benyttes.

Bestil et uforpligtende tilbud