Gravekasser skaber sikre udgravninger

Vi har udelukkende gravekasser i høj tysk kvalitet. Alle leveres med gældende certifikater.

Gravekasser

Skab sikkerhed ved afstivning af jorden med en gravekasse

En gravekasse fra Rejnstrup Gravekasser er et effektivt hjælpemiddel til at skabe sikkerhed omkring forskellige arbejdsopgaver i jorden.

Man bruger gravekasser, som har en fast side, til at afstive jorden ved forskellige typer af udgravningsprojekter. Det kan bl.a. være når der skal lægges nye kloakrør.

Vores gravekasser samles let, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt. De er udstyret med justerbare spindler, der gør at man kan tilpasse kassen så den passer perfekt til den pågældende udgravning. De er derudover også meget nemme at opsætte, da de er udstyret med bolt og split system.

Hurtig levering af gravekasser

Vi kan levere gravekasser fra dag til dag, hvis du bestiller inden klokken 12:00 samme dag. Så står du og mangler en gravekasse til dit projekt skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kører fra vores store lager i Rønnede og leverer gravekasser i hele Danmark.

Vi har konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Du betaler blot for den tid du har dem. Vi er meget fleksible med lejeperioderne og kan også lave længerevarende aftaler hvor man f.eks. kan leje kasserne på månedsbasis. Lad os tage en snak om hvad dine behov er.

Vi sørger også for grundig servicering af gravekasserne. Således sikrer vi, at de altid lever op til alle sikkerhedskrav. Vores gravekasser er alle af høj tysk kvalitet og har alle de sikkerhedscertifikater der kræves.

Vi udlejer og sælger gravekasser af høj kvalitet og til danmarks mest konkurrencedygtige priser

Vi har et stort udvalg

Vi har et stort udvalg af både stål- og alu-gravekasser. Vi lægger derfor også stor vægt på grundig rådgivning således at du ender med at leje den type, der passer allerbedst til din opgave.

Det er oftest den bedste forretning for dig at foretage leje af gravekasser, vi kan dog også være behjælpelige med salg af gravekasser hvis I overvejer at købe så I har jeres egen.

Se et udvalg af vores kasser herunder. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om hvilken kasse der passer til dit udgravningsprojekt. Vi kan kontaktes på telefon 71 96 92 30 eller e-mail rg@regr.dk.

Rejnstrup Gravekasser

Hvis du har forespørgsler eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Både Jens og Rasmus er ansvarlige for salg og udlejning og kan kontaktes herom. Vi har over 35 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde vores kunder den bedste rådgivning.

Alle henvendelser vedrørende bogholderi og økonomi skal gå til faktura@regr.dk.

Kontaktformularen kan også benyttes.

Bestil et uforpligtende tilbud